Over ons

Blackview logo

Blackview België is onderdeel van Gadget-Store. Blackview werd in maart 2013 opgericht door Xu Ming. Xu Ming is van mening dat hoogwaardige technologie geen fortuin hoeft te kosten. Het merk Blackview is eigendom van Shenzhen Doke Electronic Co., Ltd.

Blackview ijvert voor “kwaliteit en ervaring”, waarbij de nodige tijd wordt besteed aan onderzoek voor elke ontwikkelingsprocedure, van ontwerp tot productie. Om de kwaliteit te garanderen worden alle producten onderworpen aan strikte en hoogwaardige testprocessen. Hierdoor zorgt Blackview ervoor dat elke gebruiker een perfecte ervaring heeft. Blackview neemt de gebruikersfeedback op in zijn assortiment, dat op dit moment bestaat uit de BV9000 Pro, S8, BV4000 Pro, A10, BV8000 Pro, BV7000 Pro, BV7000, P2, A7, BV6000, BV6000s, .... Blackview verkoopt zijn producten aan lage prijzen om de competitiviteit te behouden. Ondertussen heeft Blackview producten gelanceerd in België, Nederland, Rusland, Oekraïne, Italië, Spanje, Frankrijk, Duitsland, Tsjechië, Griekenland, Algerije, Singapore, Maleisië en Laos. Blackview is klaar om wereldwijd bekender te worden.

Over Gadget-Store
Gadget-Store logo
Gadget-Store is een onderneming die gestart is op 1 april 2012 en biedt via verschillende webwinkels Phoneclick.be, Blackview België en XiBelgië kwalitatieve smartphones aan. Naast bekende merken zoals Apple en Samsung, verkoopt Gadget-Store ook smartphones van Chinese merken zoals Blackview, Huawei en Xiaomi. Daarnaast biedt Gadget-Store de nodige accessoires en aanvullende diensten aan en beschikt deze bovendien over een eigen reparatiedienst voor een vlotte garantie- en reparatieafhandeling.

Waar staan wij voor
  • Onze klantenservice is open van maandag tot en met zondag (ook op feestdagen) van 7.00 uur tot en met 23.30 uur
  • Gratis supersnelle 24-uurs levering voor producten die direct uit eigen voorraad worden geleverd (ook in het weekend dankzij zaterdagslevering)
  • Aanbieder van het grootste assortiment smartphones van de Benelux: keuze uit meer dan 500 verschillende smartphones tegen een scherpe prijs
  • Uitstekende garantie en retourafhandeling
  • Duidelijke website en orderafhandeling

Bedrijfsgegevens
Bedrijfsnaam: Gadget-Store VOF
Commerciële bedrijfsnaam: Gadget-Store

Vestigingsadres
Jules De Saint-Genoisstraat 13
9050 Gentbrugge
België

Contactgegevens
Telefoonnummer: +32 497 16 91 86
E-mailadres: info@blackview-belgie.be

BTW-identificatienummers
België: BE 0717.693.201
Nederland: NL 8262.06.311B01

Rekeninginformatie
Gadget-Store VOF
IBAN: BE17 3631 1082 0621
BIC: BBRU BE BB​​​​​​​
 

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice.